2009 m. lapkričio 24 d., antradienis

Riedučiai

Ak, ir vėl saulė šviečia ir ant rolikų kviečia. Bet šiandien ne. Griežtas ne :) Galų gale, kažką naudingo reik paveikti. Va iš ryto susitvarkiau spintą. Šaunuolė, Eve. Biški dėl spintos visada gėda prieš Carlo - jis tikrai ne pedantas, bet vat į spintą viską deda sulankstytą ar pakabintą. O aš atidarau ir metu nežiūrėdama :) Po trijų mėnesių visą krūvą verčiu ant lovos, atrenku viską, sulankstau sukabinu, savaitę laikausi tvarkos, ir vėl po to pradedu mest nežiūrėdama :) Dar yra pora tokių vietų namuose, kur erzina, bet vis rankos nepasiekia. Kada nors gal pasieks :)

Rolikai. Su kalniukais jau susitvarkau, tik atrodau truputį juokingai. Ir dar yra vienas kalniukas, su kuriuo nesusitvarkau nei į vieną pusę (važiuot žemyn baisu, nes ten staigus posūkis). Taigi, iššūkių dar yra. Vakar pamačiau ženklus trasos kilometrų. Taigi pastaruoju metu vidutiniškai pravažiuoju 7km. Turbūt nėr visai blogai? Nors su aštuoniais ratukais... Pastaruoju metu man užtrunka apie 50 minučių šitas kelias. Kai pravažiuosiu per 40, reiks ilgint trasą :)

Beje, vis įsimetu fotiką į kišenę, nes ten labai gražu, bet varge, ką ten su mano 4 megapixelių antikvarine muiline nufotografuosi...
Va, pora vaizdų, bet teks įjungt vaizduotę :)
Labai gražus paukštis. Kokia gervė, ar ne? :)
Mano visas kelias eina palei vandenį, tai matau daug visokių paukščių, valčių su žvejais, baidarininkų. Patinka.






O va čia kalnai vakar. Kalnus matau irgi visą kelią, tik galvą į kitą pusę nuo vandens nusukt reikia :)
Tai va tokie mano rolikai. Vakar po rolikų užėjau dar į parduotuvę tokią ten šalia, pradeda po truputį dovanų motoriukas dirbt, tai žvalgausi. Sakykit, kas nori vienos iš tokių maikučių (marškinėlių :) )/ ar džemperio? :)
















2 komentarai:

aquille rašė...

Oho, spintos tradicija matyt igimtas bruozas. As irgi ja turiu :)

Evelina rašė...

:))) arba siaip, menisku ir truputi tingiu mergaiciu bruozas :)