2010 m. liepos 9 d., penktadienis

Liepaičių mamų pageidavimu...2

Carlo sesers vyras, tikras pietų italas, kartą pasakė taip: "Mamos yra teisios net tada, kai klysta." Šiaurietiškas auklėjimas neleidžia man su tuo sutikt, bet kad mamos yra mamos ir kad mamos yra labai svarbios, tai faktas :) Taigi, antrąkart mamų pageidavimu reportažas apie "Liepaites" :)
Kaip minėjau, 4 iš 5 Lecco gyvenančių lietuvių buvo koncerte. Koncertas buvo iiiilgas iiiilgas ir (gerai kad organizatoriai lietuviškai nesupranta :) ) nuobodus. Vien religinė muzika, jokio judesio, akustika keista (ypač bažnyčios gale). Šviesuliai viso vakaro - "Liepaitės", savo nuoširdžiais veidais ir skaidriais balsiukais... Ir ypač gražia grigališko choralo "Salve Regina"... Ir dar vengrių choras, trputį vyresnės merginos, truputį stipresni balsai, bet tikrai įspūdinga. Viso kito dėl manęs galėjo ir nebūti :)
Po koncerto pasilabinom, pasijuokėm, pasifotografavom.
O dabar vargstu su video. Bet misija šventa, taigi tikrai pavyks! :)
Tai jau paskutinis mano reportažas apie Liepaites - savaitgaliui sukam kur vėsiau, į Selvino. Buvo smagu susipažinti ir sulaukti daugiau nei įprastai skaitytojų mano bloge.
Gražių dainų, įkvėpimo ir energijos "Liepaičių" dainininkėms, vadovėms ir mamoms!
PS jau parašiusi šitą tekstą, vis dar vargstu su video :) Norėjau padaryti atskirus klipukus - liepaitės, vengrės, ir linkėjimai mamoms. Bet kažkaip nepavyko, tai dedu viską - mamos, kurios norės išgirsti linkėjimus, turės pasiklausyti ir gražaus vengrių dainavimo :) Labanakt.
PPS Jei atrodys, kad vengrių dainavimo per daug, kalta ne aš, filmavo mano draugas :)
PPPS Pavyko įkelti atskirais klipukais! Atrodo... :)
PPPPS Vengrių choras kažkaip neįsideda. Bet juk atvirai - jos nelabai jums ir rūpėjo, ar ne? :) Dabar jau tikrai LABANAKTIS :)












1 komentaras:

Bett rašė...

Labai gražu kai pradeda dainuoti nuo mažų dienų. Mes saviškį irgi norėtume mokyti vokalo. Gal žinote kur vokalo pamokos Vilniuje ?:)