2010 m. sausio 12 d., antradienis

Naujas pranešimas!

Aš čia gyva... Ir neleisiu šitam blogui numirti! :) Labai miela, kad keletas žmonių pastebėjo, kad kurį laiką nieko nerašiau. Mielų tai pastebinčių žmonių prašau retkarčiais įmesti kokį komentuką, kad žinočiau, kad kažkam įdomu, kuo gyvenu ir toliau rašyčiau :)
Labai miela, kad mane aplankė Aušrinė. Nuveikėm visko daug - ko gero, daugiau, nei su kitom viešniom, nes ir pabuvo pilną savaitę. Taigi, ir išpardavimus nusiaubėm (rezultatas - 20.5 kg Aušrinės lagaminas + visi nauji drabužiai handbago kuprinėj + batai, šokoladai ir bulviniai kukuliai atskiram maišely :) ), Milaną apžiūrėjom, panzeročių netoli katedros paragavom, Varėną apžiūrėjom, tuo pačiu ir keltu persikėlėm į Bellagio, kalną (piani D'Erna) patikrinom, Bergamo išvaikštinėjom. Be to, paragavom ledų, kavų, rizotų, jūros gėrybių, pastų, fokačių, picų, likeriukų ir taip toliau ir taip toliau. Dar pažaidėm ping pongą ir boulingą, išmokom porą žaidimų kortom. Trumpai tariant, laiko veltui neleidom :)
O nuo rytojaus oficialiai pradedu ieškotis darbo. kaip man seksis duosiu žinot. Rytojaus užduotis nedidelė - susitvarkyti CV ir motyvacinį laišką. Žingsnis po žingsnio užkariavom Lietuvos darbdavių širdis, užkariausim ir itališkas. Aš optimistė :)
Kol kas tiek, einu ruoštis krevečių kario gamybai :)
Ciao!

5 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Sėkmės darbų paieškoje! :)

avis rašė...

aš tavim didžiuojuosi!

Unknown rašė...

Kaip smagu,kad grizai:) cia :)
Dideles dideles sekmes beieskant darbo ir duok zinoti, kaip seksis:)
Linkejimai,
Vaiva

Laimona rašė...

Niu tai aiškiai pastebėjom, kad kažkur dingai:)Laukėm laukėm ir sulaukėm. Kantrybė:))))

Evelina rašė...

Eeee, Laimona :) Aš jus pamečiau kažkur Šri Lankoj, nes su internetu pastaruoju metu nedraugavau, tai pamečiau visus. Gaudau vėl :)