2010 m. sausio 13 d., trečiadienis

Tingulys

Krevečių karis iš Monkey blogo gavosi DIEVIŠKAI SKANUS, rekomenduoju visiems, ypač žiemą :) raudonas, aštrus ir karštas, niam.
O šiandien vėl grįžtam prie rutinos. Šiandienos užduotis (vis atidėliojama) - CV italų kalba. Dabar atidėjau, nes supratau kad neturiu pavyzdžio. Taigi, žvejojuos pavyzdį ir kol kas nieko nedarau. Truputį tingiu, truputį skauda gerklę, truputį norisi pasisukioti virtuvėje (šiandien pietums - menkė sluoksniuotoje tešloje, o vakarienei - skaniausia pasauly Beatos pomidorų sriuba su jos pačios morkų mišraine), truputį patinginiauti... O gal galima, m? :)
Beje, vakar nusipuošėm eglutę ir namus (nors tradicija, kaip ir Lietuvoje yra sausio 6, bet Aušrinės vizito proga mes palaikėm kalėdų kvapą ilgiau). Sausainiai, kuriuos gruodžio pradžioje kepėme Marija ir jais puošėme eglutę, yra vis dar nuostabiai skanūs. Tiek Marijos cukrinukai, tiek mano imbieriniai meduoliai. Nuostabu ir praktiška. Užtat stalas po kalėdų vis dar lūžta nuo saldumynų - sausainių, pusės šakočio, sausainių grybukų, nepradėto panettone... Mes saldumynus valgom tik pusryčiams, tai jaučiu, kad užteks iki pavasario :)
Va taip tingiai ir gyvenam. Greičiau pavasaris - pasiilgau rolikų.

Komentarų nėra: