2011 m. sausio 2 d., sekmadienis

Nauji metai...

Sausio 31-osios vakare "ant feisbuko" perskaičiusi frazę "dar yra laiko pamąstyti apie tai, ką gero nuveikėm... ir t.t." susimąsčiau. O dar labiau susimąsčiau sausio pirmosios rytą. Pagalvojau -  va dabar tai tikrai yra laiko mąstyti :) Ką tas laiko žymeklis mums duoda? Padeda nepasiklysti savo gyvenimuose? Turėti atskaitos taškus?
Kuo toliau, tuo sunkiau man švenčiasi nauji metai. Darausi tingi ir namisėda... Ant aukštakulnių pavargsta kojos, nuo makiažo kenčia oda, ir vis labiau traukia šiltas vilnonis megztinis ir sofkė...
Šiemet Naujus pirmąkart šventėm namie. Paskaičiavom - su Carlo jau ketvirti naujieji metai. Pirmi Frankfurto dangoraižyje įsikūrusiame viešbutyje. Antri su beprotišku persivalgymu mažame Bergamo restoranėlyje. Treti - nuostabiuose apartamentuose Toskanoje. Šiemet namie... Pagaminau gardaus Beatiško Chilli con carne, atidarėm butelį gero vyo. Vakarienei pasipuošėm. Aš kaip pridera, Carlo Armani kostiumu ir šerno formos tapkėm :))) O po to kažkaip aukštakulnius pakeitė minkštos vilnonės tapkės, o šilkinę suknutę - vilnonis hiper megztinis, Carlo Armani švarką - šilta liemenė... Iškilmingą vakarienę - eilinė "Draugų" serija sukritus ant sofkutės :) 12 valanda, šampė, bučkiai, kaip pridera. Truputis beprotiškų parėkavimų ir dar beprotiškesnių šokių. Partija kortomis. Ir biškį po pirmos - miegot :)
O sausio pirmą ėjom į svečius pas Carlo sesę, ir nešėmės vat tokį vat mūsų šedevrą :) Skonis - pasakiškas (cheese cake alla Laura :) ), o cukraus pudros menas - Carlo :) Traukinukas, nes mūsų sūnėnas lengvai dėl jų pakvaišęs.

Dar truputį apie planus ir pasiryžimus. Praeitų metų pradžioje turėjau baisiai daug pasiryžimo. Ir tiek pat daug tingulio metų bėgyje. Baisiai gėda, bet iš 11 planų teįgyvendinau kokius nepilnus tris. T.y., susiradau darbą, perskaičiau 8 knygas (plane buvo 10) ir iš sėklos šį bei tą išauginau (daugiau negu šį bei tą :). Neišmokau rolikais stabdyti, neišmokau dekupažo, nebuvau kulinarijos kursuose, nenumečiau 5 kg, nerekonstravom svečių vonios ir nesutvarkėm iki galo koridoriaus (nu, beveik... trūksta veidrodžio), nesukūriau trjų dainų, nenusipirkom ir neišmokau važiuoti motoroleriu ir nelankiau fotografijos kursų. Oj kiek ne! Būtų baisu, bet juk kiek visko nesuplanuoto nuveikiau! Taigi, perrašom viską kitiems metams, pridedame naują - "susirasti ĮDOMŲ darbą" ir žiūrim, ką atneš 2011-ieji..
Gerų metų!

1 komentaras:

avis rašė...

su naujais, Eve. bučkis abiems su viru. ir kad man planus vykdytum. kilogramus gal kažkaip kartu...