2010 m. sausio 15 d., penktadienis

Dar truputį apie Kalėdas

Va kuo man patinka šitie kraštai kur gyvenu - pabuvo apsiniaukę antradienį, po to dar ir trečiadienį, ir ketvirtadienį.... o šiandien - saulė ir žydras dangus. Tris kartus valio saulytei.
Vakar žiūrėjom Roberto Benignio filmą - "Johny Stecchino". Mielas, šiltas, juokingas. Kaip visada su jo žmona (ta pačia kuri vaidino ir garsiajame "gyvenimas yra gražus" ir "tigre ir sniege" ir visuose kituose Beninio filmuose). Tai jau ketvirtas Beninio filmas kurį žiūriu, ir negaliu atsistebėti, kaip galima būti taip sau ištikimam. Visuose jis ir režisierius ir pagrindinis aktorius. Visuose jo žmona - pagrindinė aktorė. Visų filmų herojus - tarsi vienas ir tas pats - nuoširdus komikas, nebijantis pasirodyti kvailu. Visur žmona - lemtinga, protinga moteris. Vis gi, senesniems filmams iki "Gyvenimas yra gražus" ar net "Tigro ir sniego" - toli. Nekabina jausmų, tik juokina. Kitavertus - juk praleisti vakarą chichenant smagu, ania?
O aš dar biški apie Kalėdas. Gavau vyriškį, kuris nėra didelis Kalėdų atmosferos fanas. Bet tai nieko, aš tos Kalėdinės dvasios turiu už du :) Taigi ne tik kad išzyziau tikrą eglutę (kurią puošėm mano ir Marijos keptais sausainiais), bet ir išzyziau pripiešti elnių ant langų. Nu man labai gražu, o jums? :) Tiesa, visos kalėdinės dekoracijos jau dėžėse, o elniai ant langų tebetupi - tingiu plaut langus :))))
Gero savaitgalio!

2 komentarai:

ausrinka rašė...

Eve, tie elniai labai gerai atrodo ir net nebandyk jų plauti, kol ant kalnų sniego tebėra. Man jie labai patinka ir mielai gaučiau trafaretą, pagal kurį jie buvo sukurti :)
bučkis.

Evelina rašė...

Elniai vakar išsigelbėjo, nes tiesiog fiziškai nespėjom :) bet manau, kad šita savaitė jiems paskutinė... o trafareto nebeturiu - jis buvo kartoninis, tai visas sutręšo nuo ant jo užpurkšto to "sniegelio" :)