2011 m. rugsėjo 26 d., pirmadienis

Kokių gerų būna savaitgalių: kursai apie darbo paieškas ir žalias monstras

Savaitgaliai man patinka pirmiausiai dėl to, kad nereikia skaičiuoti grandinių kainų ir klausytis mano kolegių blevyzgų (dabar pavyzdžiui išsivystė ilga ir išsami diskusija apie zodiako ženklus, kurioje paminimi visi sūnėnai, dukterėčios, tetos, dėdės...). O kartais savaitgaliai pavyksta itin gerai. Jaučiu poreikį pasipasakot, kaip gerai pavyko mūsų paskutinis savaitgalis :)

Pradėkim nuo penktadienio rock!!! Grupę iš Lecco "Evil Wings" žinojau turbūt nuo pirmo pažinties su Carlo vakaro - nes grupės lyderis Franco geras Carlo draugas, nes Carlo parašė didžiąją dalį angliškų grupės dainų tekstų, nes kelias dainas įgrojo smuiku, kažkada grojo klavišais, vienu žodžiu, Carlo su šia grupe susijęs neatsiejamais saitais. Devynis metus grupė miegojo. Franco augino du sūnus, pagrodavo kokiam bare... Kol vieną dieną prabudo. Ir valio! Nes grupė tikrai labai stipri. Prabudo, susiėmė ir išleido dar vieną albumą - penktą, nors keturi buvo beveik prieš dešimtmetį. Visi tekstai Carlo, vienoj dainoj Carlo ir smuikeliu pagriežė. Tai į šito albumo pristatymą ir skubėjom penktadienį. Negaliu paklausyt, ar įrašas geras, bet rizikuoju :) Daina iš seno albumo, naujo ant jutubo dar nėra...
EVIL WINGS - Colors of the new world

Šeštadienį kėliausi su aušra ir traukinuku bildėjau į darbo paieškos kursus, kuriuos su nuolaida įsigijau internete... Buvo įdomu, naudinga ir netgi linksma :) Jei kam įdomu, apie kursus galite pasiskaityti (itališkai) ČIA.

O sekmadienio rytą garaže manęs laukė siurprizas... Žalias 2000 metų 50 cm3 monstriukas vardu VESPA! Jau kokių pusantrų metų apie jį svajojau.... :) Ta proga nuvažiavom (be šalmų ir kol kas be teisės monstriuką vairuoti) iki mūsų upelio. Pasirodo, kad ne taip paprasta pirmąkart jį suvaldyti :) Bet kaip smagu :) artimiausi planai - išsiimti specialias teises (sako, kad paprasta, keletas teorinių klausimų ir viskas), nusipirkti šalmus (Modeta sako kad žalius su poloskėm) ir išmokti važiuoti :)
Jėėėė!!!!!
Mūsų upeliukas: pas mus dar vasara ir galima braidyti :)

Monstriukas!!!!


5 komentarai:

Renata rašė...

Įdomu ką tau pasakė per tuos kursus. Kai aš vieną kartą lankiausi tokiuose, taip, buvo ir naudingos informacijos, bet pagrindinė ir svarbiausia išdava, kad susirastum darbą kursuose buvo... reikia turėti pažinčių :D!!! Labai nusivyliau, nes kai atvažiuoji iš svetur, persikeli į nežinomą miestą (kartu su vyru) apie kokias ten pažintis gali eiti kalba...

Evelina rašė...

Na, taip "networkingas" italijoje pagrindinis metodas :) man patiko daug mazu "fintu", pvz kaip pavadinti tavo cv kad ji lengviau rastu internete darbo puslapiuose ir panasiai...kadangi man kursai kainavo 9 eurus, tai nenusivyliau :)

avis rašė...

čia tavo Eve? siaubas kaip pavydžiu :(

Evelina rašė...

Ne "mano", o "mūsų" :) aš pati dar negaliu patikėt... ir tokia graži!!!!!! :)

Rimutis rašė...

Vespa.... seilės varva :)