2010 m. gegužės 14 d., penktadienis

Elisa

Lietus nesiliauja. Carlo sako, kad mes užsiimam eksperimentine daržininkyste - tikrinam, kaip auga daržovės po vandeniu. Nu, beveik taip ir yra. Viskas užpilta. Karts nuo karto pažaibuoja ir pagriaudžia...
O aš pusę vienuoliktos dienos guliu lovoj su kompu :) Ruošiuosi aktyviam savaitgaliui :)
Šį vakarą keliausim į Milaną, į mano mylimos dainininkės Elisos koncertą. Tiems, kas nepažįsta... keletas dainų, jei netingėsit paklausyt...
Šita - su kitos italų grupės "Negroamaro" lyderiu... man labai patinka :) "Ti vorrei sollevare"
Kita - irgi labai graži. Labai labai. "Anche se non trovi le parole"
Šiaip Elisa daug dainuoja angliškai, be to, pati rašo nerealius angliškus tekstus... Čia kažkaip sutapimas, kad pirmas dvi dainas čia įdėjau itališkas. Turbut daugiau ji yra sudainavusi angliškai... Tai įdėsiu dar vieną paskutinę... truputį keistą, bet labai labai gražią dainą, kurią ji dainuoja kartu su labai keisto ir gražaus balso savininku Antony. Antony man užrodė pirmąkart Dovilė Avytė, tai jai ir dedikuoju šitą grožį :) "Forgiveness"
Savaitgalis irgi aktyvus nusimato - nuo ryt ryto iki antradienio ryto svečiuose Sonata ir Artūras. Tai nusimato truputį lietuviškų pliurpalų :)
Gero savaitgalio! Ir atsiųskit biški saulės, a? Gėda prieš Sonatą ir Artūrą :)

4 komentarai:

avis rašė...

bučioju.

Unknown rašė...

esu diiiiidziule Italijos gerbeja ir zinoma Italiskos muzikos,nepatikesi,bet man taip pat labai patinka Elisa ir jau gan seniai,taciau zinoma pati pati geriausia grupe manau yra Ligabue :) na bet vis delto,pavydziu kad buvai koncerte Elisos :)

Evelina rašė...

Dovile, bet tu Lieutvoj, ar ne? :) Ligabue ir man labai patinka, o kaip tau Vasco Rossi? Beje, Ligabue - ne grupe,o dainininkas, tokia jo pavarde :) Elisos koncertas buvo absoliuciai nerealus - dainavo ji ir su Negroamaro lyderiu - jis dainavo jos dainas, o ji jo... fantastika! man ziauriai gaila kad ja taip mazai Lietuvoj zino....

Unknown rašė...

aha,Lietuvoj,dar mokine esu,manau tik tai ir stabdo mane siekt savo svajones,noriu kada nors apsigyventi Italijoje :) kai nuvaziavau pirma karta i Italija tai taip gera pasidare,atrode lyg buciau grizus namo po ilgu ilgu metu,nezinau,keistas jausmas ;))

oj,zinau kad cia jo pavarde,tik labai skubejau,tai ne taip parasiau :) o del Vasco Rossi,tai rekomendavo man jo paklausyt keli italai draugai,zinau pora jo dainu,bet daugiau nesidomejau,na ka,reikes dabar pasidomet labiau :) man ir gaila kad Lietuvoje beveik niekas nezino Elisos ar Luciano Ligabue (beje stengiuos itikint visus savo draugus kad jie nerealiai dainuoja,viena jau pavyko ;DDD ),butu nerealu apsilankyt koncerte... :)

maziau nei pries savaite suradau sia svetaine,tai nusprendziau prisijungt prie pastoviu skaitytoju,labai dziaugiuosi kad Jus tuo uzsiimat ir dziuginat tokias kaip as :) labai laukiu naujienu :)