2009 m. gruodžio 2 d., trečiadienis

Rossana Casale


Kai Carlo grįžta per pietus namo, susėdam pietaut ir šnekamės, kaip praėjo pirmoji dienos pusė. Tai va aš kartais pradedu pasakojimą "aš nusiprausiau po dušu...", į ką Carlo atsako "taip, labai svarbų darbą nudirbai". Aišku, šaiposi. O man rimtai pasidarė didelis darbas :) Su mano užaugusia kasa džiovintis plaukus nervuoja ir laiko labai daug užima. Bet kai kartais pagalvoju, kaip bus kai reiks grįžti į normalų "greitą" gyvenimą, kur viens du, dušas, plaukų džiovintuvas, košė arbata ir bėgom į darbą... Rrrrr... Dabar viskas taip ramiai, be skubėjimo (bent jau ryte :) ).
Vakar buvo koncertas - vietiniame teatre dainavo džiazo dainininkė Rossana Casale, koncertas vadinosi "Merry Christmas in Jazz". Teatre buvau pirmą kartą. Kaip Alytaus teatrui labai gražus :)) (nesuprantantiems - miestas kuriame gyvenu panašaus dydžio kaip Alytus, truputuką net mažesnis). Pas juos balkonai visur ir visada tokie vos ne dviviečiai, kaip senoviniuose teatruose, su durimis mažas kambariukas, ir ten dvi arba keturios vietos -man patinka :) Na, o koncertas... Paliko mus sutrikusius. Sakykim, labiau nepatiko negu patiko, bet nueiti buvo vis tiek verta :)
O grįžus, nors buvo jau ir vėlu (pas juos čia visi koncertai ar spektakliai prasideda ne anksčiau 21 val., t.y. po vakarienės. Ir Carlo teisingai kažkada paklausė - o tai jeigu pas jus koncertas 19 val, kada jūs valgot vakarienę? Prieš lyg ir anksti, po lyg ir vėlai...) dar truputį padirbom su atvirutėm ir supakavom porą kalėdinių dovanų. Mano vyriškis moka pakuoti dovanas. Šimtas pliusų jam už tai.
Už lango vėl saulė....

1 komentaras:

avis rašė...

priminsiu, kad mumi tokių problemų visada turėjom - valgai iki 6, nes po to jei ir eini kur nors, tai jau valgyt nebevalia :))) nu supranti apie ką aš :)
o dėl saulės pas jus, mintyse pagalvojau, kad nors pas mus gruodis, dar turim pliusą. tfū tfū tfū.