2010 m. vasario 4 d., ketvirtadienis

Grįžtam į buitį :)

Niu ką, po truputį grįžtam į vėžias. Smagu, kad po vakar vakarinės "išvykos" į prekybcentrį, šaldytuvas vėl pilnas priemonių mano naujam hobiui (kulinarijai). Be to, pasiektas ir tikslas - vakar pirktis ėjome specialiai, nes išskaitėm, kad pasirodo, trečiadieniais perkant už daugiau kaip 60 eurų, duoda trigubus taškus (šiaip 1 eur = 1 taškas), o už taškus galima pasiimti premiją. Laikas rinkti taškus baigiasi vasario pabaigoje, o mums dar trūko nemažai iki mūsų trokštamo prizo (tokios ameninės lentos, kurią įkaitini orkaitėje, o po to dedi ant stalo, po apačia kaitini ir kepi mėsytes, daržoves ar ką tik nori - tiesiai ant stalo). Oj kiek buvo krykštavimo, kai pamatėm, kad jau pasiekėm reikiamą taškų skaičių :) Taigi, vakar tuo pačiu ir užsisakėm šitą stebuklą, mėnesio bėgyje turėtų atvežti.
Be to dar vakar atlikom pilietinę pareigą ir pasveikinom Carlo tėvelį su gimtadieniu, įteikėm žavingą odinę "Vilniaus kailių" kiepką. Ta proga vakarienę valgėm vos ne devintą valandą (įsivaizduoju kaip iš siaubo sustoja visų lietuvių mergaičių, kurios nevalgo po šešių, širdis). Bet tam krevečių kariui iš Monkej blogo niekada ne per vėlu ir ne per anksti - nu ttttoks jis skanus.
Su darbu judu siaubingai lėtai. Kažkoks miglotas šansas bent laikinai pora mėnesių padirbėti su Žemaitijos pieno sūriais, kuriuos jie pristatinėja Italijoje (drąsus jų žingsnis! :) ).... Kažką kažkas miglotai feisbuke apie Remax užsiminė.... Vienintelis išsiųstas cv vaisių nedavė, o dabar eilėje - visos įdarbinimo agentūros (jų čia daug!) - laiškas jau parašytas, tik italų korektūros dar nepraėjęs :) o tada dar sąrašiukas kurį pasidariau iš interneto skelbimų - importo eksporto darbuotoja nenurodytoj firmoj, importo vadybininkė tekstilės įmonėje, padavėja, virėjo asistentė, biuro administratorė, kelionių konsultantė kelionių agentūroj, banketų organizatorė, pardavėja nenurodyta kur, eksporto/importo vadybininkė metams (pakeisti į motinystę išėjusią). Nelabai kas kol kas... Na bet ir jiems dar reikia surašyti motyvacinius, juos koreguoti, siųsti... Aj, vienžo, veikt turiu ką :)Tai ir gerai :)
Šįvakar gaminsiu Jamie Oliverio Tikka Masala. Vištiena su indiškais prieskoniais. Žiauriai smalsu kaip čia gausis, jei bus bent pusiau tiek gerai kaip krevečių karis, tai skaniai pavalgysim. :)
O dabar laikas ruoštis - einu gert kavytės su Eidana, po to pirkt vaisių ir daržovių ir šiaip, namų ūkiu pasirūpint.
CIAO!

Komentarų nėra: