2011 m. lapkričio 21 d., pirmadienis

Mano rankdarbiai

Man labai patinka rankdarbiai.
Nors nesu labai gabi, genialios idėjos manęs neaplanko, bet praskaidrinti kasdienybę spalvomis man patinka.
Idėjų turiu kokiam šimtmečiui į priekį. Blogis tame, kad grįžusi vakare po darbo ir sporto klubo, teptuką sunkiai nulaikau :) Tad daugelį vakarų mano rankdarbiai lieka gerais norais, darbais nevirsta. Bet vis tiek nesvietiškai smagu.
Tai va panorau pasidalinti mano pastaraisiais darbeliais.
Pirmas "dekupažinis" blynas pasiskaičius knygutę apie dekupažą - sena surūdijusi skarda, virtusi kriauklyčių saugykla.



Antras bandymas "perdirbti" negražius daiktus ir paversti juos gražiais - uošvio krepšys. Jis psichiatras, per gyvenimą pabuvojęs daugybėje kongresų, kuriuose kaip žinia visada duoda krepšį. Rūsy turi visą dėžę... Šito man patiko spalva. Teko nugremžti užrašą, o vietoj jo apgyvendinau spalvotą driežą... Rankinės elegantiška nepavadinsi, bet nuotaiką man pakelia :)



Paskutinis darbas - ant batų dėžių išaugęs medis. Mes batus laikom dėžėse spintose, taip mums patogiau...Tačiau Carlo įsigudrino tris keturias dėžęs "einamųjų" batų sukrauti koridoriuje. Nepatiko man vaizdas, tai ėmiau ir perdažiau dėžes su tokiu paveiksliuku, kad jas tarpusavy būtų galima keisti....

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Nagi, labai graziai isejo tos batu dezes! Gera ideja :)

Inga

Milda rašė...

Labas, Eve, nieko aš tuoje internetinėje erdvėje nesuprantu, rašau jau trečia karta komentarą, bet niekaip nepublikuojamas, tai va..., mano kūrybingumas išsisėmė ties trečiu ir pradėjau bėdavoti. Kaip smagu tave skaityti, tiesiog siandien susirgau sentimentai ir pamaniau, kaip tu, greit susigooglinau (aciu visagalei google ervdei) suradau tavo bloga ir pamaitinau savo istroskusia siela si ta suzinoti apie tave. Nerealu!!! Kaip faina tave skaityti, geretis, matyti, uzuosti visus kavapus, kuriuos tu skleidi, jauciu rasau kaip kokia maniake :) bet su tavimi taip jauciuosi!!!! LInk4jimai kuo dideliausi tau ir Karlitui is apsiniaukusios Lietuvos. Milda (15 min sau)