tag:blogger.com,1999:blog-8219247131270055328.post4651130551323873186..comments2024-01-28T19:17:27.171+01:00Comments on Ciao Italia: Pulija. Maistas.Anonymoushttp://www.blogger.com/profile/09097073763998251776noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8219247131270055328.post-18906806221468783192010-07-19T10:08:45.343+02:002010-07-19T10:08:45.343+02:00Na, man čia Lombardijoj pvz tai duona kaip duona.....Na, man čia Lombardijoj pvz tai duona kaip duona... Bet Apulijoj... Ta su daržovėm - nenusakoma, bet ir su alyvuogėm skanutėlė.... Apulija garsėja savo duona, ir aš suprantu, kodėl :)Evelinahttps://www.blogger.com/profile/11228341941826421680noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8219247131270055328.post-55378273382869884512010-07-18T09:58:51.497+02:002010-07-18T09:58:51.497+02:00ojojoj kaip skaniai ta duona atrodo :( manau duono...ojojoj kaip skaniai ta duona atrodo :( manau duonos mėgėjams Italija yra rojus :) nežinau kas gamina skanesnę. na, prancūzų not bad, bet pas juos daugiau pyragaičiai, pas italus tieisog gera skani šviežia duona (mm)Brihttp://tastyart.ltnoreply@blogger.com